.Sophie's sketchbook.

Tiny Bunny

 

Blog galéria chat instagram web cserék be/ki

 

CSS Codes

PARTYHARD

070. EZ VOLNA A CÍM

2016.12.26. 14:55, sayuriizumii
meh

Olyan szépen süt megint a nap, és mire végzek a bejegyzéssel, tuti megint akkora sötétség lesz, hogy pilácsot kell gyújtanom. Decemberhez képest egyébként szerintem elég jó idő van, na nem mintha olyan sokat lennék kint és be is fejeztem mielőtt még átmennék megint meteorológusba. 

A napokban egy-két karácsonyi tevékenységgel voltam elfoglalva, mint ahogy biztosan sokan mások is ilyenkor (ajándékkészítés-csomagolás), aztán pedig jött még a nagy embersereglet és tudjátok ez a szokásos kis sittyemsuttyom dínomdánom a családdal ~ (Na de legalább mostanában szerencsére már megkíméljük magunkat a hatalmasnagy rokonságos tivornyázásoktól amikor minden alkalommal egy kérdés merült fel bennem: "Ez meg kicsoda..?")

Bár tudom, hogy már elmúlott (de milyen gyorsan te szent kókuszdió), azért így utólag is szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni és köszönöm szépen mindenkinek, aki ennek alkalmából viszont kívánta nekem !  (⚆u⚆)

Jómagam pedig eme csodás ünnep alkalmából úgy döntöttem, meglepem anyukámat egy kedves ajándékkal és készítek neki egy kisebb méretű festményt, mert mindig a saját rajzaimnak örül a legjobban és tudtam, most is mennyire meg fog lepődni amint meglátja ~
Elképzeléseim pedig beigazolódtak és hihetetlenül megörvendeztettem vele, már csak azért is mert nagyon nem számított rá (ง*ಥ‿ಥ*)ง   Mivel nagyon szereti a madarakat, gyorsan fel is csaptam egy pár képet ötletnek, hogy mégis hogy a kenyérbe néz ki egy cinke, majd saját elképzeléseim szerint rábiggyesztettem egy faágra, amin abszolúte mintha szőlőszemek lógnának pedig nem azok szerettek volna lenni,  hanem valami....(;∀ ;) Boggyerkák~ 

Ami még hozzá tartozik, egy versike aminek írásával most életemben másodjára próbálkoztam meg. Egyszer még pöppentyű koromban költöttem egyet a hógolyózásról.. (nahát ez a tél nálam már csak ilyen versírós időszak? Mostantól minden télen írni fogok egyet.) (A vége egy kicsit személyesebb jellegű befejezést kapott, de annyira nem is fontos egyébként~)

A múltkor sikerült kipréselnem magamból egy új, saját fantáziás képet, ezt sajnos azóta nem sikerült reprodukálnom olyan szinten, viszont helyette azért próbálkoztam némi tollkoptatással, hátha préselődik még valami onnan (honnanonnan?)
Ennek következményeképp egyetlen valamit összehoztam, de ez is egy játéknak köszönhető, amit egy kedves barátommal ötlöttünk ki. Megsúgok egyébként itt és most egy titkot, de mivel ezek és az ilyesmi rajzok nem legmélyebb érzéseimből/érzelmeimből fakadnak, ilyenkor valamivel nehezebben is boldogulok magával az egész rajzolás menetével/művelésével, s bár most a(z) - még mindig jelenlévő -  art block is megnehezíti a dolgomat, de azért, hogy ne lustálkodjam el magamat itt a nagy szünetben, egy gyakorlásnak tökéletes volt, hahah~. 

Nagyon szeretek ilyeneket is rajzolni és mindig örülök, ha kitalálunk valamit valamelyik lelkes társammal, mert legalább kimozdít a komfort zónámból.

Amikor pedig ilyeneket alkotok, mindig rájövök, mennyivel több beállást/pózt kellene még mindig csinálnom mert amit jelenleg produkálok még mindig nem elég és nem is elég jó. (De lesz az valaha elég is és jó is? NEeeeEeM.)

És nézzenek csak oda, milyen huncut kis jövendőmondó vagyok én, hát már kapcsolhatom is fel pazar fényforrásom. Ég veled nap, majd holnap találkozunk. (˵¯͒⌢͗¯͒˵)

Köszönöm, hogy velem tartottatok aki velem tartott, további Kellemes Ünnepeket, nemsokára pedig idebattyog az újév is, aki már 2017 éves lesz aztán akkora káoszt hoz megint mindenhová, hogy szokás szerint megnézem a tüzijátékot, megiszom a teámat és alszok. Csak vicceltem majd rajzolok valamit. No és most megyek teszek valami nótát ~ 

Szépséges estét ᕕ( ᐛ )ᕗ

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.12.28. 18:33
Lea

Hát helló ismét!

Nagyon tetszenek a rajzaid és különösen az, hogy nem ragadsz meg egy témánál. Velem épphogy ez a baj... Mindig csak portrékat rajzolok, így kicsit elhanyagolom a csendéletet és társait. DE LE A KALAPPAL!


Válasz:

Szia Lea!! 

Köszönöm szépen, hogy írtál nekem, annyira megörültem amikor megláttam! (És elnézést kérnék, amiért kicsit későn válaszolok, a tanulás a vendégem mostanság~)

Annyira örülök, hogy tetszenek az alkotások, mindig hatalmas boldogságban úszok amikor tudhatom, hogy mások is megtalálják a rajzaimban a saját ízlésükhöz valót :)
Az pedig szintén nagyon sokat segít és örömömre szolgál, hogy leírtad ezeket, jó érzés olvasni és remélem sok új rajzot tudok majd még prezentálni a későbbiekben is !

Igen-igen, való igaz, hogy általában nem szeretek egy témánál leragadni, de ez azért is van mert számomra a rajzolás és a szép művészet világa akár a világegyetem, végtelenek tárháza és sokszor úgy érzem, egy élet is kevés ahhoz, hogy mindent kipróbáljak amit csak a képzelet és a fantázia megenged ebben a csodálatos univerzumban, s ugyancsak az eszközökre is igaz ez, meg még sorolhatnám..(: 
Persze nekem is megvannak a kis kényelmi zónáim és sokszor előfordul, hogy visszanyúlok a már alkalmazott témákhoz, de az sem árt olyankor, hiszen gyakorolja az ember! (például, állandóan csak lányokat rajzolok pedig már mióta mérgesen mondom magamnak, hogy gyerünk, tessék gyakorolni az ellenkező nemet is, de ha egyszer nehezen visz rá a lélek..~~:D)

Azt pedig nem hinném, hogy olyan nagy baj lenne, amiért csak portrékat rajzolsz, amíg azt élvezed és abban leled örömödet az alkotás terén! Nagyon sok alkotó/művész van, aki egy témára húzza fel a képeit, de valamiért mégis más az összes. Biztos vagyok venne, hogy így is ki lehet teljesedni és a későbbiekben - amikorra már nem szükségeltetik kellő gyakorlás más anyagok rajzolásához -,ha igazán beleadod önmagadat ezekbe a "csak portrékba" is, ráérsz gyakorolni a többit, amikor úgy hozza kedved C:

Erőltetni semmiféleképp nem kell, mert akkor akkor egészen más hangulatú mű is születhetne akár, amin érződik, nem szívből jött. Egyébként egy-két dolog talán nem is árt, ha jobban megy, mint a többi, hiszen nem kell mindenben nagyszerűen teljesíteni (mondom ezt pont én, jómagamból kiindulva:D) hiszen én is gyakran érzem, mennyi olyan van még, amiben sokkal kevesebbnek érzem tudásom/gyakorlatom és bőven többet kellene foglalkozni ezekkel a témákkal is, például a dinamika, pózok, perspektíva, vagy egyszerűen csak az, hogy ne mindig embereket rajzoljak.

Jómagam egyébként az iskolák miatt is készítek/tettem sok csendéletet/portrét és biztos vagyok benne, hogy sokkal kevesebb ilyesféle munkám lenne, ha sosem jártam/járnék (volna) művészeti iskolákba, mert elsősorban azok adták az inspirációt és motivációt, hogy ne mindig ugyan azt rajzoljam és tessék gyakorolni a környezetünkben lévő tárgyakat, formákat is. (valahogy így sikerült "leszoknom" a mangákról is akkoriban, mert itthon az ilyen iskolákban mégiscsak kevésbé tűrik az effléle tepsiszemes műfajt.. :U)
Gyakorlásnak egyébként tényleg jól jön, ha mást is le tudunk rajzolni, mert sok érdekességre rá lehet jönni már akkor is, ha csak jól megfigyeljük az adott beállítást és azok anyagszerűségét, gyakorlatban pedig méginkább hasznos irányokat tudnak adni az efféle tanulmányozások, amit egy - mondjuk nem


Válasz:

 

csendéleti rajzban - is alkalmazni lehet.

Szóval, nagyon sok bíztatást és erőt küldök neked, hogy ne add fel és azért ha egyszer jön majd magától az a bizonyos "másféle dolgok rajzolása" is, akkor meglegyen hozzá a kedved és türelmed, meg amit megkíván, de leginkább a szív és lélek, ami az alkotáshoz elősorban szükségeltetik! ^^

Köszönöm szépen mégegyszer, hogy írtál nekem, hatalmas szeretettel várlak bármikor és remélem hamarosan tudok hozni újabb rajzokat is, de sajnos most rengeteg a vizsgám amikre tanulgatok, és az art blockom is itt telepszik, így hát nincs mit tenni várni kell 

További szép napot, és Boldog Új Esztendőt neked ^^

 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok